Welkom op mijn genealogische pagina's allereerst zal ik aangeven waar ik onderzoek naar doe. Wegens tijdgebrek doe ik dit onderzoek voorlopig alleen via bronnen die openbaar op het internet zijn te raadplegen, maar in latere instantie zal ik ook onderzoek gaan doen in archieven.

Sinds ik tien jaar geleden ben begonnen met onderzoek, heb ik al heel wat familieleden teruggevonden, via de diverse bronnen op internet. Deze worden ook nog steeds uitgebreid.

Ook een reunie doet wonderen voor de kennis die je vergaart zoals recentelijk de reunie van de famillie Swart.

De voornaamste namen waar ik onderzoek naar doe zijn Onstenk, Hulsenboom, Belkom, Swart en Spierings. De eerste drie zijn de familienamen aan mijn ouders kant en de twee laatste zijn de namen van mijn vrouws kant. Onder de gegevens die ik op mijn website publiceer zijn deze namen dan ook het meest terug te vinden. De verschillende hoofdtakken heb ik ook in grafisch formaat op deze pagina's staan en hiervoor verwijs ik naar de namen in het menu. Mocht u eventueel aanvullingen willen doen dan kan dit ook via een .

Tevens wil ik langs deze weg een aantal mensen bedanken die hebben meegewerkt aan het vollediger maken van de gegevens, bijzondere dank gaat uit naar Mevr. Roelofs Thijssen, Dhr en Mevr Th. Onstenk, Mevr. M. Swart, Mevr R. Snippe en al diegene die ik hier niet genoemd heb maar wel een bijdrage hebben geleverd. Recent heb ik een groot aantal reacties op deze pagina gekregen waardoor het mij is mogelijk gemaakt alle stambomen en het namenregister uit te breiden. Zelfs reacties uit Australie van de Onstenk kant dit maakt het allemaal erg leuk. Als U gegevens wilt sturen doe dit zo volledig mogelijk.

Privacy

Vanwege privacy redenen zijn alleen uitgebreidere gegevens vermeld van personen die meer dan 20 jaar geleden overleden zijn en/of personen die te kennen hebben gegeven dat zij geen bezwaar hebben tegen publicatie. Mocht u toch gegevens tegen komen die u niet vermeld wilt hebben stuur mij dan zo snel mogelijk eenĀ mailtjeĀ zodat ik dat kan aanpassen. Ik wens u veel plezier met deze pagina's en reacties zijn meer dan welkom.

Ga naar de genealogie site