Hier alvast een kaartje met daarin de plaatsen en hotels die we gaan bezoeken.

 Het avontuur is begonnen nu eerst  een kop koffie en iets te eten. Achter  de douane verder geen problemen. 

Vandaag citytour gedaan alles (veel) gezien Waaronder wallstreet ground zero (erg indrukwekkend)

20180714 114614

 

de nieuwe wtc towers. En daarna een boottocht over de Hudson rivier. We voeren langs het vrijheidsbeeld en waren blij dat we niet gekozen hebben om in de rij te gaan staan om naar boven te gaan. Onbeschut 40 celsius en een kilometer lang.

20180714 145047

Vanaf het water een schitterend uitzicht over Manhattan met limks het nieuwe WTC1, op de terugweg maar even de metro gepakt, de afstanden zijn toch wel een beetje lang en met dit soort temperaturen niet om uit te houden. Avonds gegeten op times square in een gezellig iers tentje.

Moe maar voldaan naar bed morgen vroeg op en dan naar Boston

 

 

Vandaag eerste lange rit gemaakt om 0800 vertrokken om 1710 aangekomen in hotel, tussenstop voor lunch in boston bij Quincy,'s market een soort foodmarket met zeker 60 verschillende eettentjes van thais tot japans grieks mexicaans amerikaans italiaans  etc etc. Gezellige eetplekjes buiten en binnen (airconditioned) wel zo lekker wederom temperaturen tegen de 30 graden, wel aangenamer hier, New york was erg benauwd. Na de tussenstop naar het oude centrum gereden met de bus en daar een stuk van de freedomtrail gelopen. alles staathier bol van de geschiedenis uit de burgeroorlogtijd en daarna de declaration of freedom (de stichting van de huidige verenigde staten). 20180715 154554

Ook zijn we nog naar de imense bibliotheek geweest, alles is hier veel groener als in New york. En daardoor een stuk aantrekkelijker.

 Vandaag ook kennis gemaakt met onze reisleidster Saskia en chauffeur Ryan lux die ons blijven vergezellen op het oostelijke gedeelte van de reis.

Bus is goed ,gezelschap 28 personen  56 plaatsen dus lekker de ruimte, Wi-Fi aan boord.

 Erg vermoeiende dag geweest lange busrit ,canadese grens over en daarna nog eten. Werd een beetje teveel. Zijn savonds naar de watervallen bij nacht wezen kijken en om 10 pm vuurwerkshow erg mooi.

 20180716 212351