Hildo Onstenk | Maak je eigen badge
Welkom op mijn homepage en domein, mag ik me even voorstellen ik ben leeftijd Hildo 55 jaar en woonachtig in Hillegom Zuid Holland.
Foto's bloemencorso 2011

In het dagelijks leven werk ik als technicus, bij Mitsubishi Electric Automotive Europe. Mijn hobby's zijn Internet, computers, genealogie en niet in de laatste plaats mijn gezin ik ben getrouwd en heb een zoon van leeftijd Raymond 16 jaar . Hij voetbalt bij SV Hillegom in de JO17-3 . Deze pagina's zijn opgezet om in ieder geval het genealogie onderzoek te stimuleren. Ik ben dan ook blij als u daar een kijkje neemt en eventueel een reactie stuurt. Reacties op deze homepage zijn uiteraard welkom. Deze kunt u geven via het gastenboek of direct via E-mail.

Blijf aub regelmatig terugkomen voor uitbreidingen en venieuwingen.

Aan het eind van 2013 heb ik besloten de genealogie pagina's te restylen en als u van het menu links gebruikmaakt kunt u daarvan het resultaat zien. Als u zich inschrijft op deze pagina's kunt u meehelpen aan deze pagina's en kunt ook de gegevens zien van prive personen die in bezoekersmode als prive zijn afgeschermd.